Αναζήτηση   

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να μάθω τις λεπτομερείς διαστάσεις ενός προϊόντος που με ενδιαφέρει?

Στην καρτέλα κάθε προϊόντος, εκτός από την περιγραφή και την φωτογραφία του, διατίθεται και λεπτομερέστατο σχεδιάγραμμα με όλες τις διαστάσεις που το αφορούν.

Υπάρχουν οδηγίες συναρμολόγησης ή εγκατάστασης για τα προϊόντα?

Ναι, όλα τα προϊόντα περιέχουν οδηγίες συναρμολόγησης ή εγκατάστασης στη συσκευασία τους.

Τι χρειάζομαι για να τοποθετήσω μια βάση τοίχου?

Κάθε συσκευασία περιέχει τα υλικά που απαιτούνται για την εγκατάστασή μιας βάσης τοίχου (βίδες, ούπατ κ.λπ.)

Η συναρμολόγηση ή/και η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο άτομο?

Ενδείκνυται αλλά δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει το άτομο που θα συναρμολογήσει ένα έπιπλο ή εγκαταστήσει μια βάση τοίχου να ακολουθήσει κατά βήμα τις οδηγίες που δίδονται, να ελέγξει την ποιότητα και αντοχή της επιφάνειας από την οποία θα αναρτήσει μια βάση και να πραγματοποιήσει μια προσεκτική, ασφαλή εγκατάσταση. Σημαντική συμβουλή: Μην κάνετε τις τρύπες στους τοίχους πολύ φαρδιές ή πολύ βαθιές. Τα ούπατ πρέπει να μπαίνουν στις τρύπες με δυσκολία (π.χ. με ένα σφυρί), ούτως ώστε οι βίδες που θα μπουν να είναι πολύ σφιχτές και να μην γυρνούν ασταμάτητα. Αν οι βίδες δεν σφίγγουν αρκετά, ΜΗΝ ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Τι είναι το κρύσταλλο ασφαλείας?

Το κρύσταλλο ασφαλείας είναι πιο ανθεκτικό από το κλασσικό γυαλί και δεν δημιουργούνται επικίνδυνα θρύψαλα σε περίπτωση που σπάσει.

Τι πρέπει να κάνω, αν παραλάβω προϊόν με ζημία?

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συσκευασία των προϊόντων τους, ώστε κάτω από κανονικές συνθήκες, να μην προκαλούνται ζημίες στο προϊόν κατά τη μεταφορά. Επίσης, πριν συσκευαστούν υπόκεινται σε σχολαστικό έλεγχο ποιότητας. Αν παρ’ όλα ταύτα, παραλάβετε προϊόν με ζημία ή ελάττωμα, θα πρέπει να επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρία μας και να μην προχωρήσετε στην πλήρη αποσυσκευασία, ούτε τη συναρμολόγηση του.

Ταιριάζουν όλες οι τηλεοράσεις στις βάσεις τοίχου DMP?

Οι βάσεις τοίχου DMP είναι συμβατές  με όλους τους τύπους τηλεοράσεων Plasma ή LCD της αγοράς. Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά πρότυπα στο σχεδιασμό του πίσω μέρους της συσκευής, από το οποίο αναρτώνται στον τοίχο:

  1. VESA: Υπαγορεύει συγκεκριμένη θέση για τις τρύπες στο πίσω μέρος της συσκευής TV, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθός της (75mm x 75mm, 100mm x 100mm, 200mm x 100mm, 200mm x 200mm, κ.λπ.). Όταν λοιπόν επιλέγετε μια τηλεόραση η οποία ακολουθεί τις προδιαγραφές VESA, είναι σημαντικό να ζητήσετε βάση τοίχου που χρησιμοποιεί τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές τις τηλεόρασης.
  2. ΤΥΧΑΙΟ: Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για πρότυπο. Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων τοποθετούν τις τρύπες ανάρτησης στα σημεία που εξυπηρετεί ο σχεδιασμός της συσκευής. Για να καλύψει αυτές τις περιπτώσεις, η DMP διαθέτει μια σειρά από βάσεις γενικής χρήσης (universal), οι οποίες ρυθμίζονται καθ’ ύψος και κατά πλάτος, ώστε να “συναντήσουν” τις τρύπες της συσκευής.

Έχει σημασία το βάρος της τηλεόρασης στην επιλογή της βάσης ή του επίπλου?

Βεβαίως. Κάθε βάση τοίχου και κάθε έπιπλο είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί μέχρι ένα ανώτατο βάρος συσκευής τηλεόρασης. Σε περίπτωση που το βάρος της συσκευής υπερβεί το όριο που υποδεικνύει ο κατασκευαστής για την βάση ή το έπιπλο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού ατόμων ή/και ζημίας στη συσκευή.

Υπάρχουν έπιπλα με ρόδες για εύκολη μετακίνηση στο χώρο εγκατάστασης τους?

Ναι, υπάρχουν έπιπλα με ρόδες καθώς και έπιπλα στα οποία οι ρόδες είναι προαιρετικές. Λεπτομέρειες θα βρείτε στη καρτέλα κάθε προϊόντος.

Υπάρχουν έπιπλα με κινούμενα μέρη?

Ναι, υπάρχουν έπιπλα που “ανοίγουν” και “κλείνουν” ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις εκάστοτε ανάγκες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε στη καρτέλα του προϊόντος.

Δεν βρίσκω στην ιστοσελίδα σας κάποιον συγκεκριμένο κωδικό προϊόντος από εταιρία που αντιπροσωπεύετε?

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε τον κωδικό που θέλετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση.

Έχουν ληφθεί υπ’ όψιν οι προδιαγραφές Ε1 στις μοριοσανίδες των επίπλων γραφείου?

Οι μοριοσανίδες σε όλα τα έπιπλα γραφείου είναι φτιαγμένες με προδιαγραφές Ε1 προς αποφυγή πρόκλησης αλλεργιών στους χρήστες.

Τι εγγύηση δίδεται για τα προϊόντα σας?

Εγγύηση 5 ετών στα προϊόντα για ζημίες που δεν οφείλονται σε κακή συναρμολόγηση ή τοποθέτηση, κακή χρήση ή φύλαξη σε ακατάλληλα μέρη.

Υπάρχουν ανταλλακτικά για τα προϊόντα σας?

Ναι, υπάρχουν ανταλλακτικά για τα προϊόντα, άμεσα διαθέσιμα. Σε ειδικές περιπτώσεις, θα χρειαστεί παραγγελία στον προμηθευτή μας.

boussios, boussios.com, JAHNKE, JAHNKE MEDIA, DMP, ATECA, ERARD, ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ TV - HIFI, ΕΠΙΠΛΑ COMPUTER, ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ PLASMA/LCD TV,επιπλα τηλεορασης, επιπλο τηλεορασης, επιπλο, επιπλα γραφείου, επιπλο γραφειου, γραφεία, έπιπλα γραφείου σπιτιού, βάσεις τηλεόρασης, βάσεις, βάσεις TV, βάσεις τηλεοράσεων, βάσεις τοίχου για τηλεοράσεις, στηρίγματα τοίχου για τηλεόραση, βάσεις οθόνης, βάση LCD, βάση για τοίχου,

Όροι χρήσηςΣυχνές ερωτήσειςΕγκατάσταση βάσης • Site by Whitepoint/Upcom Ltd